Kahramankazan'da Traktör Sahiplerine Reflektör Dagitildi

Kahramankazan'da Traktör Sahiplerine Reflektör Dagitildi

Trafik kazalarinin önüne geçmek amaciyla baslatilan “Reflektör Tak, Görünür Ol” projesi kapsaminda Ankara’nin Kahramankazan ilçesinde traktör sahiplerine reflektör hediye edildi. Çiftçiler reflektörlerini traktörlerine düzenlenen törenle takti.

Kahramankazan Belediyesi, Ilçe Ziraat Odasi ve Ilçe Jandarma Komutanligi is birligiyle anlamli bir proje hayata geçirildi. Trafik kazalarinin önüne geçmek amaciyla baslatilan “Reflektör Tak, Görünür Ol” projesi kapsaminda düzenlenen törenle, traktör sahiplerine reflektör hediye edildi. Sali Pazari’nda düzenlenen törene Kahramankazan Belediyesi, Ilçe Ziraat Odasi ve Ilçe Jandarma Komutanligi yetkilileri ile çiftçiler katildi.

Çiftçilerin Pazar alanina getirdigi traktörler renkli bir görüntü olusturdu. Tören kapsaminda traktörlere ve traktör römorklarina reflektörler takildi.

“Kurallara uyalim, dikkatli olalim”

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, Kahramankazan’in yogun bir tarim ve hayvancilik potansiyeline sahip oldugunu belirterek, bu dogrultuda ilçede traktör kullaniminin yüksek oranda oldugunun altini çizdi. Hayata geçirilen projenin bu açidan oldukça anlamli oldugunu ifade eden Oguz, “Degerli çiftçilerimiz ve traktör sahiplerimize verdigimiz bu anlamli hediye ile farkindalik olusturmak istiyoruz. Trafikte kaybettigimiz her bir can, bizleri çok üzüyor. Bu projeyle insallah bu can kayiplarinin önüne geçilmesi saglanacak. Trafige çikan tüm sürücü ve yayalarimizin dikkatli olmalarini ve kurallara uymalarini rica ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile