Kahramanmaras'in 29 Subat Bebegi 'Inci' Oldu

Kahramanmaras'in 29 Subat Bebegi 'Inci' Oldu

Kahramanmaras’ta 4 yilda bir denk gelen 29 Subat’ta dünyaya gelen bebege ‘Inci’ ismi verildi. Inci bebek, ilk dogum gününü 4 yil sonra kutlayabilecek.

Onikisubat ilçesinde yasayan Büsra ve Lütfü Arslan çifti, 4 yilda bir denk gelen 29 Subat’ta ilk çocuklarina kavusmanin mutlulugunu yasadi. Özel Sular Akademi Hastanesi’nde dünyaya gelen bebege Inci adi verildi.

Inci bebek, 29 Subat’ta dünyaya geldigi için dogum gününü 4 yilda bir kutlayabilecek.

Tarihin tamamen denk geldigini söyleyen Büsra ve Lütfü Arslan çifti, kizlarinin 29 Subat tarihinde dünyaya gelecegini tahmin etmediklerini dile getirdi.

“Adiyla ve dogum günüyle nadir bir bebek”

Özel Sular Akademi Hastanesi Kadin Hastaliklari ve Dogum Uzmani Op. Dr. Bahar Diker Basara, “4 yilda bir gördügümüz 29 Subat’ta sabaha karsi Inci bebegimiz dogdu. Nadir oldugu için bugün bebegimiz de adiyla, günüyle özel bir bebegimiz oldu. Insallah büyüdügünü görebiliriz. Sagligi da gayet iyi, bir sikinti yok. Ayni zamanda annemizin de sagligi gayet iyi” dedi.



“Bebek planliyorduk ama 29 Subat’a denk gelecegini tahmin edemezdik”

Anne Büsra Arslan, 29 Subat tarihinde dünyaya gelen bebeginin özel bir bebek oldugunu söyleyerek, “Sürpriz bir sekilde inci tanemiz bize dün aksam bir sürpriz yapti ama ayin 29’una naip oldu. Kendisinin özel oldugunu düsünüyorum. 4 senede bir kutlariz herhalde dogum gününü. Bebek planliyorduk ama 29 Subat’a denk gelecegini tahmin edemezdik. Biz subat ayina girdigimizde ayin 29’una gelir mi acaba diye aramizda konusuyorduk ve dedigimiz de oldu” diye konustu.



“Mutluyuz ve heyecanliyiz”

Ilk babalik heyecanini yasadigini ve bu günün de heyecanina daha fazla heyecan kattigini dile getiren Lütfü Arslan ise, “Bebegimiz 29 Subat tarihinde dünyaya geldi. Çok farkli bir duygu. Zaten ilk bebegimiz oldugu için ayriyeten mutluyduk ve heyecanliydik. Bunun üzerine böyle özel bir günde gelince bizim için daha özel bir bebek haline geldi. Çok farkli duygular içerisindeyiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile