Kahramanmaraş Kent Konseyi, enerji sektörünü masaya yatıracak

Kahramanmaraş Kent Konseyi, 22 Ekim tarihinde 'Enerjimiz Kahramanmaraş' sloganıyla geniş kapsamlı bir forum düzenleyecek.

Konseyin Enerj

Kahramanmaraş Kent Konseyi, 22 Ekim tarihinde 'Enerjimiz Kahramanmaraş' sloganıyla geniş kapsamlı bir forum düzenleyecek.

Konseyin Enerji Grubu tarafından gerçekleştirilecek forumla ilgili Kervanhan'da basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Konsey Başkanı Zeynep Arıkan, düzenlenecek forumda Kahramanmaraş'ın enerji konusunun gündeme getirileceğini belirtti. Kahramanmaraş'ın sadece sorunlarını dile getirmediklerini ifade eden Arıkan, aynı zamanda gelişimi ve artı değerleri konusundaki maddeleri de gündeme taşıdıklarını vurguladı.

Enerji Grubu Başkanı Salih Paksoy ise içerisinde bulunulan teknoloji çağında enerjinin öneminin her geçen gün daha da arttığını kaydetti.

'ENERJİMİZ KAHRAMANMARAŞ' SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK

Enerjinin, ekonomiden siyasete, güvenlikten dış politikaya kadar ilişkileri ve gelişmeleri yönlendirdiğine dikkat çeken Paksoy, ilk defa böylesine önemli ve etkili bir alanda forum düzenleyeceklerini ifade etti. İşadamlarının özellikle son 3 yıldır enerji sektörüne büyük yatırımlar yaptıklarını, Kahramanmaraş'ın da bu konuda potansiyelinin olduğunu aktaran Paksoy, forum için 'Enerjimiz Kahramanmaraş' sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

Enerji formu vesilesiyle çok Kahramanmaraş-Adıyaman TEİAŞ Grup Bölge Müdürlüğünün biran önce kurulması isteklerini dile getiren Paksoy, "Bununla birlikte 2011'de Tevekkeli köyüne kurulması düşünülen ve ilimiz için çok büyük önem arz eden 380 Kw oto trafo sisteminin bir an önce devreye alınmasını istiyoruz. Bu foruma özellikle işadamlarımızın, büyüklerimizin, siyasetçilerin ve milletvekillerinin katılmasını umut ediyoruz. Enerji forumunun yapılacağı kültür merkezinde herkesin katılımıyla bir sinerji oluşturmayı hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile