Kahramanmaras Sütçü Imam Üniversitesinde Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Kahramanmaras Sütçü Imam Üniversitesinde (KSÜ) 2020-2021 akademik yilinda mezun olan ögrenciler için tören düzenlendi.

Egitim Fakültesi önünde düzenlenen tören, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde maske ve sosyal mesafe kuralina uyularak yapildi.

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, burada yaptigi konusmada, üniversitelerinin açildigi günden bu yana toplumun ve çagin gereksinimleriyle sürekli kendisini yenileyerek her geçen gün gelismeye devam ettigini söyledi.

3 bin 500 personelle sehir merkezi ve ilçelerdeki 8 farkli yerleskede 35 bin ögrenciye egitim hizmeti sunduklarini belirten Rektör Can, "Üniversitede kazandiginiz bilgi ve becerilerinizi gelistirmeye devam edin. Bizler hocalariniz olarak her zaman yaninizdayiz. Üniversitemizin kapilari sizlere her zaman açik olacaktir. Sizler mezun da olsaniz KSÜ mensuplarisiniz, bu ailenin parçasisiniz." diye konustu.

Konusmalarin ardindan, bölüm birincileri mezuniyet kütüklerine plaket çakti, protokol üyeleri dereceye giren ögrencilere basari belgelerini verdi. Tören, ögrencilerin kep atmasiyla sona erdi.

Törene Vali Ömer Faruk Coskun, Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mustafa Saylak, Kahramanmaras Istiklal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nuri Kahveci, Onikisubat Kaymakami Serkan Keçeli, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Numan Öksüz, Il Emniyet Müdürü Salim Cebeloglu ve ilgililer katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile