Kahramanmaras'ta Fedakar Anne, Kendini Kas Hastasi Çocuklarina Adadi

Kahramanmaras'ta Fedakar Anne, Kendini Kas Hastasi Çocuklarina Adadi

Kahramanmaras’ta 57 yasindaki anne, kendini kas hastasi iki çocuguna adadi.

Türkoglu Ilçesi Lojistik Konteyner Kent’te yasamini sürdüren Senem Bilgiç, kas hastasi iki oglu Haci Ahmet Bilgiç (36) ve Mustafa Bilgiç (33) göz gibi bakiyor. Bilgiç, "Çocuklarini birakip giden anneler var. Bir anne çocuklarini nasil birakir. Ben çocuklarimi hiçbir seye degismem" dedi.

Kas hastaligina yakalanan çocuklarinin yürümesinde güçlük çektigini söyleyen Bilgiç, "Ben 3 çocuk annesiyim. Iki oglum bir kizim var. Ogullarim kas hastasi. Çok sükür kizim da bir sey yok. Biri dogustan biri ise sonradan oldu. Askerligini yapip geldi, sonrasinda oldu. Oglumun bir tanesi evli 3 tane çocugu var. Oglumun esi de engelli. Depremde çocuklarimla birlikteydik. Apartmandan inemedik çocuklarimla. Yasli bir annem vardi. Evet çok zor ve kötü günler geçirdik. Türkoglu’nun meydanina indik ve orada beklemeye basladik çocuklarimla birlikte. Su an konteyner kentte yasiyorum" diye konustu.

Bilgiç, "Engelli çocuklarima bakiyorum. Çocuklarimin yemeklerini yapiyorum. Torunlarim okula gidiyor onlarla ilgileniyorum. Onlar okula gitmeden yemeklerini veriyorum okuldan geldikten sonra yemeklerini veriyorum. Hem ogullarima bakiyorum hem torunlarima bakiyorum. Bir anne çocuklarina birakip hiçbir yere gidemez. Bir çocuk her zaman anneye muhtaçtir. Büyük de olsa küçük de olsa her zaman muhtaçtir. Ben her zaman çocuklarima fedakarlik yaparim. Onlara bakmak zorundayiz çünkü biz anneyiz. Bazi anneler var baskalari için çocuklarina birakip gidiyorlar. Bir evlat baskasi için degisilir mi. Ben evlatlarimi hiç kimseye degismem" ifadesini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile