Alinan bilgilere göre olay, Kahramanmaras’in Onikisubat ilçesine bagli odun ambarlari ön kisminda meydana geldi. 46 DK 429 plakali aracin sürücüsü olan Ibrahim Uyduran (50) yanina gelen Ertugrul A. (45) adli sahsi arabasina aldi. Ikili bir süre ilerledikten sonra, Ertugrul A., araçtan inmek istedigini söyledi.
Araci saga çeken Ibrahim Uyduran’a bir anda ates etmeye baslayan Ertugrul A., olay yerinden kosarak uzaklasti. Çevre sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi geldi. Ambulansla Kahramanmaras Necip Fazil Sehir Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Ibrahim Uyduran’in saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, olay yerinden kaçan Ertugrul A., her yerde araniyor. Silahla vurulan Ibrahim Uyduran’in, Kahramanmaras Kasaplar Odasi Baskani Mehmet Uyduran’in agabeyi oydugu ögrenildi.
Görgü taniklarindan Ismail Akkurt adli vatandas, “Son onda kostuk geldik. Dogan marka araç, yukaridan asagi geldi. Orada birbirleri ile münakasa ettiler. Daha önceden aralarinda bir mesel varmis. ‘Beni çarsiya birak demis’ oda yok deyince sikmis” dedi.
“Görüntü polemigi”
Öte yandan polis, olay yerinde çalisma yaptigi esnada, bir aracin cep telefonu ile görüntü alindiginin fark edilmesi üzerin kisa süreli kovalamaca yasandi. Sahislarin sadece olay yerinden geçerken görüntü almak istedigi ve çevre sakinlerinin tepki göstermesi üzerine kaçtigi ögrenilirken, kisa sürede yakalandilar. Yakalanan sahislarin ifadesi alinmak için emniyet müdürlügüne götürüldügü ögrenildi
Polis olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatti
Kahramanmaras'ta Kanli Pusu
Kahramanmaras’ta bir kisi, aracina aldigi sahis tarafindan silahla vuruldu. Sahislarin birlikte çay içtigi, saldirganin ise olayi tasarlayarak gerçeklestirdigi öne sürüldü.



















