Kahramanmaras'ta Muhtarlar Günü Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandi

Kahramanmaras'ta 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandi.

Kahramanmaras Valisi Ömer Faruk Coskun, Onikisubat ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Kültür Park'ta düzenlenen organizasyonda muhtarlarla bulusan Vali Coskun burada yaptigi konusmada muhtarlarin gününü tebrik etti.

Muhtarlarin devlet ve millet arasinda köprü vazifesi gördügünü ifade eden Coskun, "Muhtarlik çok önemli bir kurum. Öteden beri hem yerel demokrasimizin temel taslarindan bir tanesi hem de toplumuzun ve kültürümüzün çok önemli kurumlarin birisi." diye konustu.

Coskun, muhtarlarin salgin döneminde bütün kurumlarla omuz omuza vererek çok koordineli bir sekilde çalistigini sözlerine ekledi.

- Türkoglu

Türkoglu ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla düzenlenen etkinlikte 44 mahalle muhtari bir araya geldi.

Türkoglu Binicilik ve Okçuluk Egitim Merkezi'nde Kaymakam Mahmut Hersanlioglu ve Belediye Baskani Osman Okumus'un katilimiyla düzenlenen etkinlikte mahallere yapilacak hizmetler ve sorunlar görüsüldü.

Programda konusan Kaymakam Hersanlioglu, muhtarlarin gününü tebrik ederek, salgin sürecinde muhtarlarin göstermis gayretlerden dolayi tesekkür etti.

- Andirin

Andirin'da Hükümet Konagi önündeki Atatürk Aniti'na çelenk birakilmasiyla baslayan tören, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi okunmasinin ardindan sona erdi.

Muhtarlar programin ardindan Kaymakam Cuma Emeç'i ziyaret etti.

Kaymakam Emeç, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek muhtarlara basari diledi.

- Afsin

???????Afsin'de Hükümet Konagi önündeki Atatürk Aniti'na çelenk birakilmasiyla baslayan törende saygi durusunda bulunuldu, Istiklal Marsi okundu.

Afsin Muhtarlar Dernegi Baskani Ismet Yilmaz burada yaptigi konusmada, muhtarlik müessesinin demokrasinin en köklü kurumlarindan oldugunu belirtti.

Muhtarlarin devlet ile vatandas arasinda köprü görevini yaptigina deginen Yilmaz, "Devletin, vatandasa dokunan en sicak eli ve vatandasa en yakin idari birimimiz olan muhtarlarimiz, bizlerle mahallelerimizin ve köylerimizin gelisimi ve degisimi konusunda isbirligi ve çözüm sürecine ortaklik ederek kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir sekilde halkimiza ulastirilmasinda önemli bir görevi yerine getirmektedirler." dedi.

Törene, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Özgür Gümüsay, Ilçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz ile mahalle muhtarlari katildi.

- Çaglayancerit

Çaglayancerit Kaymakamligi binasi önündeki Atatürk Aniti'na çelenk birakilmasiyla baslayan törende saygi durusunda bulunuldu, Istiklal Marsi okundu.

Istiklal Mahallesi Muhtari Salman Dolgun, burada yaptigi konusmada, programa katilan muhtarlarin gününü tebrik etti.

Programa, Kaymakam Talha Battal, Belediye Baskani Hanefi Sarialtun ile kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve ilgililer katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile