Kahramanmaraş'tan Yeni Yıl Mesajı

Yeni yılı karşılamaya hazırlanan Kahramanmaraşlılar, savaşların, ölümlerin, acı ve kederlerin yaşanmadığı bir yıl temennisinde bulunarak 2014’ün “dondurma tadında” geçmesini diliyor.


Doğası, tarihi ve kültürel güzellikleriyle Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olan Kahramanmaraş, 2014’e umutla bakıyor. Maraş’ın dağlarında yetişen salebi ve keçi sütünün karışmasıyla oluşan dövme dondurmasını dünyaya tanıtan MADO’nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Kanbur, sağlık ve huzurlu bir yıl geçirilmesini temenni etti. Kanbur, “Tüm insanlık için acıların, kederlerin ve hüzünlerin yaşanmadığı, dondurma tadında bir yıl yaşanmasını diliyorum” dedi.

Truva, Büyük İskender ve Harry Potter gibi dünyanın sayılı film prodüksiyonlarının yanı sıra, yerli filmlere çarık üreten 'Dedem Osmanlı Çarıkları'nın sahibi Hüseyin Kopar ise, savaşların sadece film setlerinde kaldığı bir yıl yaşanmasını diledi. Kopar, “Savaşların ve ölümlerin yaşanmadığı bir yıl diliyoruz. 2014 tüm insanlığa huzur ve barış getirsin” diye konuştu.

Kahramanmaraş’ta çaycılık yapan Turan Kuş isimli vatandaş da, 2014’ün sağlık ve mutluluk içerisinde geçmesini diledi. Kuş, “Her şeyin gönlünüzce olması temennisiyle mutlu yıllar dilerim” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile