Kahta’da Sağlık Çalışanları İftarda Buluştu

Kahta’da Sağlık Çalışanları İftarda Buluştu

Adıyaman’ın Kahta İlçesinde sağlık çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor İlyas Öner, tarafından bir düğün salonunda verilen yemeğe Kahta Devlet Hastanesi’nin bütün birimlerinde görev yapan çalışanlar ve basın mensupları katıldı.

Davetli olan bütün misafirler Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor İlyas Öner, Kahta Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü İlhan Aslan ve Kahta Devlet Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri Esengül Yıldırım tarafından kapıda karşılandı. Daha sonra konuklara hitaben bir konuşma yapan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor İlyas Öner, “İlk başta katılan bütün personelimize ve misafirlerimize hoş geldiniz der ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. On bir ayın sultanı olan bu mübarek ayda personelimizle ve bütün çalışanlarımızla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Amacımız böyle mübarek bir günde çalışanlarımızla dayanışma ve kaynaşma maksadıyla bir araya gelmektir. Ben tekrar katılan bütün çalışanlarımıza ve basın mensuplarımıza tekrar teşekkür eder, hepinize afiyet olsun diyorum” şeklinde konuştu.

İftar yemeğine katılan Kahta Devlet Hastanesi çalışanları ise; “Böyle mübarek bir ayda iş arkadaşlarımızla bir araya gelerek orucumuzu açtık. Bu imkanı sağlayan başta Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor İlyas Öner olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile