Kahta'da Yil Sonu Sergisine Yogun Ilgi

Kahta'da Yil Sonu Sergisine Yogun Ilgi

Adiyaman’in Kahta Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü 2022-2023 Egitim Ögretim yili içerisinde kendi bünyesinde faaliyet gösteren kurslarin yilsonu sergisi açildi.

Kahta Halk Egitimi Merkezi sergisinde yer alan filografi modelleri, ahsap süsleme ürünleri, taki tasarimlari, giysiler, islemeler, örgüler ve el nakislari gibi çalisalar katilimcilar tarafindan ilgiyle incelendi.

Kahta Egitimi Merkezi Müdürü Fahri Dogan, geleneklerin yasatilmasi gelecek kusaklara aktarilmasi ve çagin ihtiyaçlarina cevap verebilecek nitelikli insan gücünün yetistirilmesi dogrultusunda Kahta’da bu yil 518 kurs programinda yaklasik 5130 kursiyere egitim verildigi söyledi.



Kahta Halk Egitimi Merkezi Müdürü Fahri Dogan, “Kurum olarak, kurs çesitliligi saglamak ve hayat boyu ögrenmeden faydalanan kisi sayisini artirmak için gereken her türlü adimi atmaktayiz. Sergimize katilim gösteren herkese tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Ilçe Milli Egitimi Müdürü Lütfü Basli, sergilenen çalisma ve eserleri inceleyerek Halk Egitim Merkezi Müdürü Fahri Dogan ve kursiyer ögretmenlerden çalismalari hakkinda bilgi aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile