Kahve Ve Çikolatadan Yapilan Elbise Festivalde Tanitildi

Edirne Kahve ve Çikolata Festivali'nde kahve çekirdekleri ile çikolatadan yapilan elbise katilimcilarin begenisine sunuldu.

Pavli Atölyesi Kurucusu Gülsen Gürses'in 5 kilo bitter çikolata ve 3 kilo kahve çekirdegi kullanilarak hazirladigi elbise, Elif Durmaz tarafindan giyilerek festival alaninda katilimcilara tanitildi. Festivale katilan birçok kisi, Durmaz ile fotograf çektirdi.

Gürses, gazetecilere yaptigi açiklamada, festivalin konusuna uygun olarak kahve ve çikolata kullanarak bir elbise tasarlamaya karar verdigini söyledi.

Hazirlik sürecinin zahmetli oldugunu belirten Gürses, "Dün gece yapistirdim malzemeleri. Hepsi tek tek el emegidir. Buraya yakisacagini ve ikonik bir görsel olacagini düsündügüm için mankenimizle halkin içine getirdik. Festival alaninda ilerlemekte zorlaniyoruz çünkü herkes fotograf çektirmek istiyor. Çocuklar özellikle çok begendiler. Ilgi çok güzel." dedi.

Gürses, daha önce lavanta festivalinde de lavanta yapraklari kullanarak benzer bir elbise tasarladigini ifade etti.

Durmaz da elbiseye gösterilen ilginin kendilerini muttu ettigini anlatarak, "Kahve çekirdeklerinden bir büstiyer var. Üzerini tüllerle süsledik. Gerçek çikolatadan etek var. Tacim da kahve çekirdekleriyle hazirlandi." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile