Kakava Senliklerinde On Binlerce Kisi Edirne'ye Akin Edecek, Oteller Doluluk Oranina Yaklasti

Kakava Senliklerinde On Binlerce Kisi Edirne'ye Akin Edecek, Oteller Doluluk Oranina Yaklasti

Edirne’de her yil 5-6 Mayis tarihlerinde düzenlenen, yurt içi ve yurt disindan on binlerce turistin katilimiyla gerçeklestirilecek Kakava Hidirellez Senlikleri’ni takip etmek isteyenlerin yogun talebiyle Edirne’deki oteller doluluk oranina yaklasti.

2017 Aralik ayinda UNESCO Kültürel Mirasi Listesi’ne giren ve her yil 5-6 Mayis tarihlerinde kutlanan, baharin müjdesi Kakava Hidirellez Senlikleri bu yil da on binlerce ziyaretçiyi agirlayacak. Türkiye’nin çesitli illerinden ve Yunanistan ile Bulgaristan basta olmak üzere birçok ülkeden Edirne’ye gelecek on binlerce ziyaretçi, Kakava atesinin yakilacagi Sarayiçi’nde bulusacak. On binlerce kisinin 9/8 roman havalari esliginde saatlerce sürecek eglenceleri ortaya birbirinden renkli görüntüler çikaracak.

Vatandaslarin gönüllerince eglenecegi senlikleri takip etmek isteyen ziyaretçiler, aylar öncesinden otellere rezervasyon yaptirdi. Yogun talebin olmasiyla birlikte Edirne’deki oteller kisa sürede doluluk oranina yaklasti.

Edirne’de bir otelin sorumlusu Gözde Özsoy Kutlu, Kakava ile birlikte otellerin doluluk oranina ulastigini bir sezon yasadiklarini belirterek, otellerine yogun talep aldiklarini söyledi.

Yine bir otelin sorumlusu Hakan Erol, Kakava Senlikleri için Edirne’ye gelecek olan turlarin çok önceden rezervasyon yaptirdigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile