Kalacak Yer Bulamayinca Sahilde Konakladilar

Kalacak Yer Bulamayinca Sahilde Konakladilar

9 günlük Kurban Bayrami tatili süresinin bir kismini Marmaris’te geçirmek isteyen tatilciler hem otelleri hem trafigi doldurdu, konaklayacak yer bulamayan tatilciler ise plajlarda ve sahil kenarina park ettikleri araçlarda sabahladi. Kimi tatilcilerin ise sabahin ilk isiklarina kadar sahilde müzik esliginde oynadiklari görülürken, yasanan duruma ise Marmarisliler sosyal medyadan tepki gösterdi.

Marmaris’te tatil yapmak isteyen ancak kalacak yer bulamayan tatilciler halk plajinda kalmayi tercih etti. Müzik yayininin gece 00.00‘dan sonra bitmesi sonrasi gençler eglencelerine halk plajinda devam etti. Bir yanda gençlerin müzikli eglencesi sürerken, bir yanda ise kalacak yer bulamayan tatilciler ise plajda konakladi. Kumlarda ve araçlarin içinde uyuyan tatilcilere ise Marmarisli vatandaslar sosyal medya üzerinden yasanan duruma tepki gösterdi. Gündüz zaten dolu olan sahiller geceleri de farkli aksiyonlar için kullaninca vatandas isyan etti. Ertesi sabah manzaralari çeken vatandaslar sosyal medya üzerinden ‘’ bu kadarina da pes ‘’ paylasimlarinda bulundu. Kamyon kasalarinin üzerinde uyuyanlar, sahile kilim serip yatanlar hatta otoparklara havlu serip uyuyanlar kameralara yansidi.

Sahillerde uyuyan vatandaslar ise kalacak yer bulamadiklari için bu sekilde konaklamak zorunda kaldiklarini iddia ettiler.

Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne ve Marmaris Belediyesine bagli ekipler ise sabaha kadar hem yaya hem de araçlar ile devriye görevi yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile