Kalamis Yaz Festivali +1 Sürpriz Konseriyle Kapanisini Yapiyor

Kalamis Yaz Festivali +1 Sürpriz Konseriyle Kapanisini Yapiyor

Istanbul’un cazibe merkezlerinden biri olan Kadiköy’de 1 Temmuz’da baslayan Kalamis Yaz Festivali, kapanisa hazirlaniyor. Kalamis Atatürk Parki’nda konser ve sinema gösterimleriyle dolu festivalin 30 Agustos’ta gerçeklesecek kapanis programinda müzik dünyasinin sevilen isimleri Kalben ve Göksel sahne alacak.

Kadiköy’de, pandemi nedeniyle ara verilen açik hava bulusmalari, 1 Temmuz’da Kadiköy’ün farkli noktalarinda yeniden basladi.

Bulusmalarin odak noktasi Kalamis Atatürk Parki’ndaki Kalamis Yaz Festivali oldu. Kadiköy Belediyesi Kültür ve Sosyal Isleri Müdürlügü’nün, +1 is birligiyle hazirladigi festival, 30 Agustos’ta Kalben ve Göksel’in sahnesiyle kapanisini yapacak. Özgün müzigi ve yeni nesil müzik ekolünün ülkemizdeki temsilcilerinden Kalben, 20.00’de sevenleriyle bulusacak. Söz yazari ve besteci kimligiyle Türk pop müziginin yorumcularindan Göksel ise saat 21.30’da sahne alacak ve sevilen sarkilarini izleyicileriyle birlikte söyleyecek.

Orman köylerine destek paketi

Kadiköy Belediyesi Kalamis Yaz Festivali +1 Sürpriz konserinin biletleri Mobilet’ten erisime açildi. Biletler, sosyal mesafe düzenini saglamak için sembolik olarak belirlenen 1 TL üzerinden satisa sunuluyor. Bilet seçeneklerine, ülkemizde yasanan orman yanginlari nedeniyle Orman Köyleri’ne Destek Paketi kampanyasi eklendi. Dayanismanin bir parçasi olmak isteyenler 50 TL ile biletlerini alirken dayanismaya katki saglayabilecek.

Festivalde son 6 gün

Festival, bir yandan pandemi sürecinde zor zamanlar geçiren sanatçilara destek olmak bir yanda da bu süreci evlerinde geçirmek zorunda kalan herkese moral olmak için 1 Temmuz’da Kalamis Atatürk Parki’nda basladi.

Parkta kurulan dev sahnede bugüne kadar birbirinden keyifli konserler ve film gösterimleri gerçeklesti; sanatçilar alkisa, izleyenler sanata doydu. Festivalin kapanisina son 6 gün kala, her aksam saat 21.00’de gerçeklesecek konser programi söyle:

25 Agustos, Çarsamba Evrencan Gündüz ve Uzaylilar

26 Agustos, Persembe Melis Sökmen

27 Agustos, Cuma Adamlar

28 Agustos, Cumartesi Taksim Trio

29 Agustos, Pazar Kaan Tangöze

30 Agustos, Pazartesi +1 Sürpriz Konser Kalben ve Göksel
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile