Kaldirimda Aglatan Dogum Günü Sürprizi

Kaldirimda Aglatan Dogum Günü Sürprizi

DÜZCE – Düzce’de özel çocuk Hakan Emir, 8 yasina unutulmaz bir sürprizle girdi. Minigin dogum günü oldugunu ögrenen polisler, siren sesleriyle evin önüne gelerek, ellerindeki pastayla kaldirimda Hakan Emir’i bekledi. Polisleri karsisinda gören Hakan Emir, gözyaslarina hakim olamadi.

Hakan Emir Ustaoglu’nun yakinlari polis ekiplerine ulasarak, otizmli Hakan Emir’in dogum günü oldugunu ve kendisine sürpriz yapmak istediklerini söyledi.

Ustaoglu’nun yakinlarinin talebini kirmayan Düzce Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü’ne bagli ekipler, Hakan Emir’in evinin önüne siren sesleriyle geldi. Ekipler, vatandaslarin hayret dolu bakislari arasinda araçlarindan ve motosikletlerinden inerek, kaldirimda Hakan Emir’i bekledi. Evden çikan Hakan Emir, pastayi ve polisleri karsisinda görünce gözyaslarina hakim olamadi. Özel çocugun gözyaslari polisleri de duygulandirdi. Hakan Emir’i kucaklayan ekipler, gözyaslarini silerek dogum gününü kutladi. Pastanin mumlarini üfleyen Hakan Emir, polisler tarafindan motosikletle de gezdirildi.

Duygu dolu anlar yasayan 8 yasindaki Hakan Emir Ustaoglu, polis ekiplerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile