Kaldirimda Yürüyen Kadini Hayattan Koparan Sürücü Tutuklandi

Kaldirimda Yürüyen Kadini Hayattan Koparan Sürücü Tutuklandi

Sakarya’nin Karasu ilçesinde dün kaldirimda yürüdügü esnada çarptigi kadinin ölümüne sebep olan 22 yasindaki otomobil sürücüsü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaza, dün sabah saat 08.49’da Kocaali-Karasu D-010 duble yolu Asagi Aziziye Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Karasu Adliyesi’nde personel olan Zahide Saatçi (58), adliyeye gitmek üzere kaldirimda yürürken, sürücüsü E.E.’nin (22) kontrolünden çikan 54 AGG 236 plakali Tofas marka otomobilin çarpmasi neticesinde olay yerinde hayatini kaybetmisti. Kardesi Cevdet Özdemir’in teröristlerce sehit edilmesinin ardindan 2015 yilinda Istanbul Adliyesi’nde göreve basladigi ve 2022 yilindan itibaren de Karasu Adliyesi’ne atanarak görevine devam ettigi ögrenilen Zahide Saatçi için dün Karasu Adliyesi’nde bir tören düzenlendi.

Yasanan kazanin ardindan polis ekiplerince gözaltina alinan ve emniyetteki islemleri tamamlanan sürücü E.E. ise çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Feci kaza kameraya yansimisti

Öte yandan, feci kazanin araç içi kamerasi görüntüleri de ortaya çikmisti. Görüntüde, kontrolden çikarak savrulan otomobilin kadina çarptiktan sonra takla attigi anlar yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile