Kaleci Leo Franco kampa gitmeyecek - SPOR

Galatasaray yönetimi ve teknik heyetinin kendisine kulüp bulmasını söylediği kaleci Leo Franco, yarın başlayacak Hollanda kampına götürülmüyor.



Galatasaray yönetimi ve teknik heyetinin kendisine kulüp bulmasını söylediği kaleci Leo Franco, yarın başlayacak Hollanda kampına götürülmüyor.

Yöneticilerin görüşüp, “Seninle çalışmayacağız” dediği Arjantinli file bekçisinin de yarın ya da pazartesi günü İspanya’ya giderek kendisiyle ilgilenen Real Zaragoza’yla görüşeceği belirtildi.

Elano, Juventus’la pazarlık halinde

Cim-Bom’da Keita’dan sonra Elano Blumer’in de ayrılması an meselesi. Galatasaraylı yöneticilerin, Brezilyalı yıldızı isteyen Juventus’la 14 milyon euroya el sıkıştıkları, Elano’ya da “Sen de anlaş” dedikleri öğrenildi. Juve ile pazarlık masasına oturan Sambacı’nın yıllık 2.8 milyon euro istediği İtalyan ekibinin de 2.5 milyon euro önerdiği öğrenildi. 

Kallström’ün işi bitmek üzere

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren G.Saray’da gözler gelecek diğer 4 yabancıda. Başkan Adnan Polat’ın “5 yabancı alacağız” sözlerinden sonra gözler uzun süredir gündemde olan Lyon’lu Kim Kallström’e çevrildi. Sarı-Kırmızılılar, Lyon’la pazarlıklarını sürdürürken İsveçli orta saha oyuncusunun her an bitebileceği ifade edildi. 

“Türk Örümcek” Topal’ı tanıttılar

İspanyol ekibi Valencia, Galatasaray’dan transfer ettiği ve 5 yıllık sözleşme imzaladığı Mehmet Topal’ı basına tanıttı. Kulüp sitesinde bile “Türk Örümcek” lakabıyla tanıtılan Topal, medyanın sorularını yanıtladı. “Valencia ile yükseğe ulaşmayı umuyorum” diyen Mehmet ve eşi Selda Duman, kentte ev de baktılar.

 

Star Gazete
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile