Kalkınma Bakanı Yılmaz, Elazığ'da

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ''HAS Parti'nin AK Parti'ye katılımı farklı bir sinerji getirecek inşallah'' dedi.

Yılmaz, Bingöl'deki çeşitli ziyaret ve incelemelerinin ardından Ankara'ya gitmek üzere geldiği Elazığ Havalimanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda farklı illerde program ve açılışlara katıldığını söyledi.

Kilis'te Suriyelilerin kaldığı konteyner kentte incelemelerde bulunduğunu belirten Yılmaz, ''Gerçekten Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak her şeyden önce iftihar ettim. Gerek gösterilen misafirperverlik gerekse kısa sürede bu kadar güçlü bir organizasyon ortaya koymamız... Yani her şey para pul değil. Eğer ülke olarak belli bir kapasiteniz yoksa, bir gelişmişlik sevineyiz yoksa bu hizmetleri yapamıyorsunuz. Konteyner şehri görmenizi isterdim. Yollarıyla, sağlık tesisleriyle, eğitimiyle, elektriğiyle, altyapısıyla bütün hizmetler çok kısa sürede sağlanmış durumda'' diye konuştu.

Bingöl'de AK Parti'ye katılım töreninde yer aldığını ve rozet taktığını hatırlatan Yılmaz, ''HAS Parti'nin AK Parti'ye katılımı farklı bir sinerji getirecek inşallah. Hem kadro itibarıyla bir hücre yenilenmesi, bir canlılık getirecek hem de bu vesileyle yeni fikirler, yeni öneriler gelmiş olacak'' ifadesini kullandı.

Bakan Yılmaz, katılımın, kendisini sürekli yenileme durumunda olan AK Parti'ye önemli bir katkı sunacağını da vurguladı.

-Sanica Boru Elazığspor-Galatasaray maçı-

Süper Toto Süper Lig'in 13. haftasında Sanica Boru Elazığspor'un dün sahasında Galatasaray'a 1-0 yenildiği maça da değinen Yılmaz, istediği halde programları nedeniyle stadyumda izleyemediği karşılaşmanın çok ilginç geçtiğini söyledi.

''Öncelikle hepimize geçmiş olsun. Elazığspor hepimizin takımı, bu bölgenin takımı'' diyen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, bordo-beyazlıların ligde diğer takımlardan puan açısından geride olduğunu ama bu durumu telafi edeceğine inandığını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile