Kalkınma Bakanı Yılmaz, Erzincan'da

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ve Erzincan Üniversitesi Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu.

36. Uluslararası Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliği'nin açılış törenine ve çeşitli programlara katılmak üzere Erzincan'a gelen Yılmaz, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Başhekimliğe geçen Yılmaz, Erzincan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İsmail Yılmaz'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yılmaz, daha sonra hastaneye yapılacak ek bina alanında incelemelerde bulundu.
Ardından Erzincan Üniversitesi'ne geçen Bakan Yılmaz, yerleşkeyi gezdi, rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu'ndan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bu sırada LYS'ye giren öğrencilerin yakınlarını gören Yılmaz, ailelerle bir süre sohbet etti.
Yılmaz, adaylara başarı dileyerek, "Haklarında hayırlısı olsun. Benim çocuk da Ankara'da sınava giriyor. Yanında olamayacağız ama başarıları için duacı olmak lazım. Hepsi bizim çocuklarımız. Allah yardımcıları olsun. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Fakat sonuç ne olursa olsun çocuklarımızı kucaklamamız lazım. İnşallah arzu ettikleri, hedeflediklerini başarırlar" diye konuştu.

Bakan Yılmaz, daha sonra, Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, AK Parti Erzincan Millietvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ile Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterle 36. Uluslararası Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliği'ne katılmak üzere ilçeye hareket etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile