Kameradan Önce Kaçti Sonra Kahkahalarla Poz Verdi

Kameradan Önce Kaçti Sonra Kahkahalarla Poz Verdi

Aksaray’da direksiyon basinda 3. kez ehliyetsiz olarak polise yakalanan sürücü, kendini görüntüleyen kameradan önce kaçti, sonra da “Çek çek” deyip araç basinda kahkahalar atarak poz verdi. Rahat tavirlariyla dikkat çeken sürücünün, “Bu 3. cezam zaten, cumartesi direksiyon sinavim var” sözleri ’pes’ dedirtti.

Olay, gece yarisi Alparslan Türkes Bulvarinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, halkin huzur ve güvenliginin saglanmasi amaciyla Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan Il Emniyet Müdürlügü asayis ve trafik subesi ekipleri süphe üzerine Alparslan Türkes Bulvarindan Fatih Mahallesi istikametine seyreden 38 AK 716 plakali otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen D.O. (23) isimli sürücünün ehliyetsiz oldugu tespit edilirken polis ekipleri sürücüyü islemler için polis otosunun yanina gelmesini istedi. Burada kendini görüntüleyen basin mensuplarini fark eden sürücü kameralardan kaçarak polis memurlarinin arkasina gizlenmeye çalisti. Alkol muayenesinde alkol metreye üflerken, “Neyini çekiyorsun ben anlamadim ki?” diye kameramanlara tepki gösteren sürücü polis memurlarinin arkasina geçerek görüntülenmekten kaçti. Ceza islemlerinin ardindan eline aldigi ceza makbuzu ile araç basina geçen ehliyetsiz sürücü kahkahalar atarak, “Evet poz veriyorum çek. Haberlerde de paylas” diyerek basin mensuplarina adeta poz verdi.

“3. cezam bu”

Trafik Tescil ve Denetleme Subesi ekiplerince islem yapilan sürücü rahat tavirlariyla dikkat çekerken kurdugu cümlelerle de “pes” dedirtti. Polis memurlarinin yaninda marifetmis gibi ehliyetsiz araç kullanmaktan 3. kez ceza yedigini itiraf eden sürücü, cumartesi günü de direksiyon sinavi oldugunu söyledi.

Basin mensuplarinin “Neden ehliyetsiz araca biniyorsunuz?” sorusuna verdigi cevaplarda herkesi sasirtti. Ehliyetsiz araç kullanarak insanlarin hayatini hiçe sayan sürücü, “Ne yapalim binmeyelim mi?” diye cevap verdi. Gazetecilerin “Ehliyetsiz binilmez” demesi üzerine, “E ne yapayim agabey, bir isin oluyor, bir yere gidecek oluyorsun, yazili sinavi geçtik, cumartesi günü direksiyon sinavim var. Çek çek agabey haberlerde paylas” diye cevap verdi.

Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin 978 TL para cezasi kesilirken araç ehliyetli arkadasina teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile