Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi’nde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Baskanligi tarafindan 60’inci Kütüphane Haftasi kapsaminda Vali Sefik Aygöl’ün katilimiyla kampüste kitap okuma etkinligi düzenlendi ve kitap yürüyüsü yapildi.
Etkinlige Rektör Prof. Dr. Sükrü Beydemir, Rektör Yardimcisi Prof. Dr Siddika Özkaldi Karakus, akademik personeller ve ögrenciler katildi.
Kampüste gerçeklesen etkinlikte Vali Aygöl ve Prof. Dr. Beydemir ögrencilerle renkli ve eglenceli görüntülere imza atti.
Vali Aygöl, kitap okumanin bir kez daha önemine deginerek, ‘’Hangi yasta olursak olalim kitap okumanin sürükleyici ve derin anlamlari her zaman var olmaya devam edecek. Ufkumuzu açan, bakis açimizi degistiren bir firsattir’’ ifadelerini kullandi.
Ardindan Vali Aygöl ve Rektör Prof. Dr. Beydemir, kampüste fakülteleri gezerek ögrencilere kitap hediye etti.
Kampüste Kitap Okuma Etkinligine Ögrencilerden Yogun Katilim
Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi’nde kütüphane haftasi nedeniyle Vali Sefik Aygöl’ün katilimiyla kampüste kitap okuma etkinligi düzenlendi.



















