Kamu Kurum Ve Kuruluslarinin Satin Alma Birimleri Ile Istisare Toplantisi Gerçeklestirildi

Kamu Kurum Ve Kuruluslarinin Satin Alma Birimleri Ile Istisare Toplantisi Gerçeklestirildi

Sivas’ta Kamu Kurum ve Kuruluslarin satin alma birimleri ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi üyeleri bir araya geldi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) Yönetim Kurulu Üyesi Reha Kars’in moderatörlügünde gerçeklestirilen istisare toplantisina, STSO Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kurumlarin satin alma temsilcileri ve STSO üyeleri katildi.

“Mensuplarimizi, kurumlarin satin alma birimleriyle bir araya getirdik

Açilis konusmasini yapan STSO Yönetim Kurulu Üyesi Baris Çiftçi, “Mensuplarimizdan gelen istekler dogrultusunda, alim satimlarla ilgili yasanan problemleri her iki tarafinda görüslerini alarak birlikte çözmeyi hedefliyoruz” dedi.

Meslek Komiteleri adina konusma yapan STSO Meclis Üyesi Babür Sardas ise kurumlar özelinde sikâyetin olmadigini belirterek, STSO üyelerinin satin almalarla ilgili yasadigi genel problemleri kamu kurum ve kuruluslarinin satin alma birimlerine iletti.

Özdemir, “Sivas Esnafina Öncelik Göstermelerini Diliyoruz”

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir yapmis oldugu konusmada, “Mensuplarimizdan ve üyelerimizden bu konuyla alakali olarak teklif gelince karsilikli konusarak ve istisare ederek sorunlari çözebilecegimizi düsündük ve sizleri davet ettik. Bu bir istisare toplantisi, sizlerle ancak dilek ve temennilerimizi paylasabiliriz. Kurumlarimizin satin alma birimlerinden, özellikle dogrudan alimlarda Sivas’a öncelik göstermelerini diliyoruz. Sivas’imizdan, Sivasli sanayicimizden, tüccarimizdan ve esnafimizdan alisveris yapmalarini temenni ediyoruz” dedi.

Istisare toplantisinin sonunda, satin alma birim temsilcilerinin kendilerini magdur etmeyecek sekilde Sivas esnafinin yaninda oldugu, esnaflarin kendilerini ve sektörlerini tanitmak amaciyla kurum ziyaretleri yapmalari gerektigi sonucu ortaya çikti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile