Kamu-Sen’e Bağlı Çalışanlardan Teröre Tepki

Ankara’da Kamu-Sen’e bağlı çalışanlar mesai öncesi birçok bakanlık ve genel müdürlük önünde artan terör eylemlerini protesto etti.

PTT Dağıtım ve İşletme Genel Müdürlüğü’nde toplanan Türkiye Kamu-Sen üyesi PTT çalışanları mesailerine başlamadan önce artan terör eylemlerini protesto etti. Bina önünde dev Türk bayrağı açan sendikalı çalışanlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla terör örgütü PKK aleyhine slogan attı. Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türkiye’nin PKK illetinden bir an önce kurtulması gerektiğini ifade etti.

Koncuk, "Bu kez örgütsel haklarımız için değil, şehitlerimiz için burada toplandık. Dün Tunceli’de 6 askerimiz ve bir sivil vatandaşımız şehit oldu. Ateş düştüğü yeri yakmasın amacıyla şehit ailelerimizin acılarına ortak olmak gayesiyle mesai öncesi buraya geldik." dedi.

Terörün her türlü pisliği barındırdığını dile getiren Koncuk, Türkiye’yi hiçbir gücün bölemeyeceğini sözlerine ekledi. Şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Şehitler için dua edilmesinin ardından ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganı atan çalışanlar mesailerine başlamak üzere binaya giriş yaptı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile