Kamu-Sen Mersin Şubesi’nde Görev Değişimi

Üç yıldır Kamu Sen İçel İl Temsilciliği görevini yürüten Hüseyin Ateş görevini, Kamu-Sen bünyesindeki Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Tevabil Akıncı’ya devretti.

Kamu-Sen İçel il binasında gerçekleşen devir-teslim töreninde konuşan Hüseyin Ateş, 3 yıllık görev süresi içerisinde kendisine destek olan üyelere teşekkür etti. Görev süresi boyunca üyelerle birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirten Ateş, “Kamu Sen’in iş kolları olarak eylemlerde, söylemlerde ve alanlarda tek yürek olmayı ve bu noktada hak arama mücadelesinin İçel’de dalgalanan bayrağı olmayı başardık. Ancak bu mücadelenin uzun soluklu bir bayrak yarışı olduğunu da asla unutmadık. Ben, Türkiye Kamu Sen’e bağlı tüm iş kolları temsilcilerinin ortak mutabakatıyla kendisine görevi devretmekten dolayı Sayın Akıncı’ya duyduğumuz güveni ifade etmek isterim. Yeni görevinde Akıncı’ya başarılar dilerken, bunca sene bizi yalnız bırakmayan, sesimize ses, çağrımıza el uzatan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni başkan Tevabil Akıncı ise Türkiye Kamu-Sen'in siyasi baskılara ve olumsuzluklara rağmen her yıl büyüyerek yoluna devam ettiğini dile getirerek, “Türkiye Kamu-Sen olarak sendikacılığa, memurumuza ve milletimize sağladığımız katkıların azımsanmayacak ölçüde olmasından dolayı mutluyuz. Nabza göre şerbet vermeden, kimseye dayanmadan, kimseden korkmadan; yalnızca kamu görevlilerimizden aldığımız güçle yürüttüğümüz hak mücadelemizde şerefimizle devam ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini devralan Tevabil Akıncı, hizmetlerinden dolayı Hüseyin Ateş’e bir plaket verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile