Kamuda Mesai Disi Poliklinik Hizmeti

Kamuda Mesai Disi Poliklinik Hizmeti

Bursa Il Saglik Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyilmaz, çalisirken gün içinde hastaneye gitmeye firsat bulamayan vatandaslarin mesai disinda verilen poliklinik hizmetlerinden yararlanabilecegini belirtti.

Mesai disi poliklinik hizmetinin Bursa’da su an için 10 hastanede yürütüldügü bilgisini veren Dr. Yavuzyilmaz, “Gün içerisinde hastaneye gitme firsati bulunmayan veya randevu alamayan vatandaslarimiza kolaylik saglamak amaciyla baslatilan ‘Mesai Disi Poliklinik Hizmeti’ hafta içi saat 17:00-20:00 saatleri arasinda uygulaniyor. Ilimizde Sehir Hastanesi, Yüksek Ihtisas Hastanesi, Çekirge Devlet Hastanesi, Gürsu Cüneyt Yildiz Devlet Hastanesi, Mustafakemalpasa Devlet Hastanesi, Gemlik Devlet Hastanesi, Orhangazi Devlet Hastanesi, Dörtçelik Çocuk Hastanesi, Bursa Agiz ve Dis Hastaliklari Hastanesi ile Nilüfer Agiz ve Dis Sagligi Merkezimizde olmak üzere toplam 10 hastanemizde bu uygulama sürdürülmektedir” dedi.

Yogun poliklinik hizmeti verilen bölümlerde vatandaslarin sira bulmalarini kolaylastirmalari için bazi bölümlerin mesai disi poliklinik hizmeti verdigini dile getiren Dr. Yavuzyilmaz, “Mesai disi poliklinik hizmeti, hastanelerimizde ihtiyaca binaen, haftanin bazi günlerinde belli branslarda poliklinik hizmeti verecek sekilde olusturuldu. Vatandaslarimiz mesai disi poliklinik randevusu için MHRS sisteminden ya da 182 no’lu telefon hattindan bilgi ve randevu alabilirler” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile