Kamyonet 30 metrelik uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, bir yaralı

Kırşehir-Kayseri Karayolu'nun Mucur mevkinde direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada bir kişi öldü, bir kişi

Kırşehir-Kayseri Karayolu'nun Mucur mevkinde direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Saat 18.45 sıralarında Kırşehir- Kayseri Karayolu Mucur Mevkinde Mehmet Sait Şen, yönetimindeki plakası alınamayan bir araç iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sağa sola savrulmaya başlayan araç, 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Araç içerisinde bulunan sürücü Mehmet Sait Şen ve Halil Rahman Akdemir, ağır yaralı olarak ambulanslarla Kırşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Halil Rahman Akdemir, acil servis de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi.

Araç sürücüsü Mehmet Sait Şen, Kırşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri'ye sevk edildiği öğrenildi. Kazaya karışan her iki kişinin de Konya' nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile