Kamyonetin Altında Kalan Çocuk Hayatını Kaybetti

Kamyonetin Altında Kalan Çocuk Hayatını Kaybetti

Bursa'da anneannesinin yanına gitmek isteyen 3 yaşındaki çocuk, ehliyetsiz olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı kamyonetin altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, saat 18.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi Doğan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin önünde kardeşleri ile oynayan 3 yaşındaki Nejat Can, Çalı Mahallesi’ndeki bir fabrikada çalışan anneannesi Halime Aydoğdu’yu görünce ona doğru gitmek istedi. Küçük çocuk, bu sırada geri manevra yapan 16 P 7241 plakalı kamyonetin altında kaldı. Tekerleğin altında ezilen küçük çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, ehliyetiz olduğu iddia edilen sürücü ise kamyonetini bırakarak uzaklaştı.

Gönül Aydoğdu ve Erhan Şefik çiftinin 4 çocuğundan biri olan Nejat Can’ın anne ve babasının boşanmasının ardından dünyaya geldiği ve annesiyle birlikte dedesi Hasip Aydoğdu’nun evinde yaşadığı öğrenildi. Kazanın ardından küçük çocuğun annesi ve anneannesi gözyaşlarına boğulurken, polis ekipleri kamyonetini bırakarak olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için inceleme başlattı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile