Kamyonetin Bahçe Duvarina Çarpma Ani Kameraya Yansidi Açiklamasi 2 Yarali

Kamyonetin Bahçe Duvarina Çarpma Ani Kameraya Yansidi Açiklamasi 2 Yarali

Karaman’da kontrolden çikan kamyonetin bir binanin bahçe duvarina çarparak yikmasi sonucu 2 kisi yaralanirken, o anlar kameraya yansidi.

Kaza, ögle saatlerinde Kazim Karabekir Pasa Mahallesi 100. Yil Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y. yönetimindeki 70 EF 255 plakali kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak önce kaldirimdaki elektrik panosunu daha sonrada binanin bahçe duvarina çarparak yikti. Kazada sürücü ile kamyonette bulunan I.G. yaralandi. Yasanan kaza ise bir isyerinin güvenlik kamerasina yansidi. Çevredekilerin ihbariyla olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali 2 kisi kaza yerine gelen ambulansla kaldirildiklari Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tedavi altina alindi.

Kaza sonrasi olay yerine gelen MEDAS ekibi, kamyonetin çarparak yerinden söktügü elektrik panosunda inceleme yapti. Kamyonet yapilan incelemelerin ardindan çekici ile olay yerinden kaldirilirken, kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile