Kamyonetin Çarpip Savurdugu Araç 2 Saglik Çalisani Yayanin Üzerine Devrildi Açiklamasi Kaza Ani Kamerada

Kamyonetin Çarpip Savurdugu Araç 2 Saglik Çalisani Yayanin Üzerine Devrildi Açiklamasi Kaza Ani Kamerada

Samsun’da kamyonetin çarptigi hafif ticari araç savrularak yaya 2 hemsirenin üzerine devrildi. Hemsireler ölümden dönerken, kaza ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Kaza, Samsun’un Tekkeköy ilçesi 19 Mayis Sanayi Sitesi Suoglu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Mocuk yönetimindeki nakliyat firmasina ait 55 AAY 703 plakali kamyonet, Ömer Tanrikulu’nun kullandigi 55 AOE 599 plakali hafif ticari araca yandan çarpti. Kazada savrulan hafif ticari araç yaya olarak yürüyen hemsireler Seydi Mertcan Barçin (28) ve Ömer Faruk Akkan’a (30) çarpti. Kazada saglik çalisanlari ile hafif ticari aracin sürücüsü yaralandi. Yaralilar, ambulanslarla Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldirildi.

Kazada yaralanan 2 yayanin Çarsamba Devlet Hastanesinde hemsire olarak görev yaptigi ve nöbet çikisi evlerine giderken kaza geçirdikleri ögrenildi. Yaralilardan hemsire Seydi Mertcan Barçin’in saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi. Kaza ani ise bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan anbean görüntülendi.

Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile