Kan Bagisina Türkülü Destek

Kan Bagisina Türkülü Destek

Inönü Üniversitesi Devlet Konservatuvari ögrencileri, okullarinda Kizilay’a kan bagisinda bulunan ögrencilere türkü ziyafeti çekti.

Bahar döneminde birçok konser için hazirlik çalismalari yapan Inönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarim Fakültesi Devlet Konservatuvari ögrencileri fakültede düzenlenen Kizilay’in kan bagisi etkinligine türküleri ile destek verdi. Etkinlige moral ve motivasyon katmak amaciyla Dr. Ögretim üyesi Mehmet Zeki Giray koordinatörlügünde mini bir konser verildi.

Devlet Konservatuvari Ögrencilerinden Abdurrahim Öz solist olarak, Serhat Tekin Kanun sazinda, Muhammed Muhlis Sülü baglamada, Anilcan Al kavalda, Roni Göksu gitarda ve Abdulsamed Yildiz da ritim sazda birbirinden güzel türkülere kan bagisinda bulunan ögrencilere müzik ziyafeti sundu.

Inönü Üniversitesi’nin kurulusunun 50. yili olmasi nedeniyle de birçok konser etkinlikleri düzenleyeceklerini ifade eden Mehmet Zeki Giray, bu etkinliklere üniversite personeli ve özellikle tüm Malatyalilarin katilimlarini beklediklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile