Kanala Uçan Araçtan Burnu Kanamadan Çikti, 'Çekici Simdi Gelecek Kameralara Sov Yapacak, Benden De Geveze' Dedi

Kanala Uçan Araçtan Burnu Kanamadan Çikti, 'Çekici Simdi Gelecek Kameralara Sov Yapacak, Benden De Geveze' Dedi

Antalya’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi araç, yol ortasinda bulunan su kanalina düstü. Kazanin ardindan yan devrilen araçtan kendi imkanlariyla çikan sürücü kaldirim tasina oturup, "Simdi çekici arkadasimiz gelecek. O benden daha geveze. Kameralari görünce sov yapar" dedi.

Kaza, Antalya’nin Kepez ilçesi Sütçüler Mahallesi Kerkük Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadasi ile birlikte Varsak bölgesindeki is yerine gitmek üzere 07 MVK 56 plakali Tofas marka otomobille yola çikan Eyüp A. (33), seyir halindeyken aracin direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol ortasinda bulunan kanala uçtu. Kazayi gören vatandaslarin 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbari ile olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Sans eseri, kazanin ardindan araçtan kendi imkanlariyla çikan sürücü Eyüp A. ve araçta yolcu olarak bulunan Isa Ahmet el A. yaralanmadan kurtuldular.

"Benden daha geveze, sov yapar"

Sürücü Eyüp A. araçta bulunanlarin güvende oldugunu gördükten sonra kaldirim tasina oturarak çaresizce aracinin kanaldan çikarilmasini bekledi. Bu sirada yanindaki kisiyi yanina çagiran Eyüp A., "Bizim çekici yok mu, o gelecek simdi. Benden daha geveze. Kameralari görünce sov yapar" dedi.

Yapilan testte alkol çikmayan sürücü için herhangi bir madde etkisi altinda olup olmadigini belirlemek amaciyla Narkotik Sube Müdürlügü’nden ekip talep etti. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.

"Kaza bir anda oldu, bizi Allah korudu"

Yasadigi kazanin etkisiyle konusan Eyüp A., "Çok hizli degildik kaza bir anda oldu yanimda bir de arkadasim vardi, bizi Allah korudu. Simdi vinç gelip aracimizi çikaracak" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile