Kandilliler Derneği Çalışmaları Değerlendirdi

Kandilliler Derneği Çalışmaları Değerlendirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Kandilliler Derneği Yönetimi olağan bir toplantı da bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

Kandilliler Derneği Başkanı Korhan Us, dernek yönetimi olarak dernek hizmet binasında bir araya gelerek gündemde yer alan çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunduklarını söyledi.

Toplantıda yeni yönetimin göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı faaliyetlerin masaya yatırıldığını belirten Us,”Yeni belirlenen yönetimin göreve gelmesinin hemen ardından gerek üyelikler gerekse derneğin çeşitli eksikliklerinin giderilmesi konularında çalışma yapılmaktadır. Yine dernek sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde çeşitli yardımlar, destekler de imkanlar ölçüsünde sağlamaktadır. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde Kandillileri bir arada buluşturmak, Kandilli kültürünü ileriki kuşaklara taşımaktır. Bu bağlamda Kandilliler Derneği’ne her kesimin destek vermesini istiyoruz” dedi.

Öte yandan derneğin olağan kongresinin ise Ekim ayı içerisinde gerçekleştirileceği ve mevcut yönetimin kongrede yeniden aday olacağı belirtildi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile