Kandillispor’Dan Anlamlı Gece

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Belediyespor Kulübü’nün şampiyonluk gecesi Trabzon ve Trabzonspor havasına dönüştürüldü.

Düzenlenen geceye Türkiye Partisi İlçe Başkanı Şevket Kalay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, HEMA Kandilli İşletme Müdürü Nuh Baş, Kdz.Ereğli TSO Yöneticileri Niyazi Özcan, Muhammet Likoğlu, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kdz.Ereğli Temsilcisi Mustafa Kemal Bektaş ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen “Kandilli Belediyespor Dayanışma ve Şampiyonluk Gecesinde” konuşan Kulüp Başkanı Engin Akdoğan, “I.Amatör Kümede mücadele eden takımımız şampiyonluğa ulaşmıştır, destek veren yanımızda olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde amacımız Kandilli Belediyespor’u daha ileri noktalara götürebilmektir” sözleri ile konuştu.

Kulüp Başkanı Engin Akdoğan gecede 4-5 şarkı seslendirirken ardından Trabzon türkülerinin aranılan isimlerinden Zeynep Başkan sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere hoş dakikalar yaşatan Zeynep Başkan yoğun ilgi gördü. Kdz. Ereğli’ye gelmekten mutlu olduğunu belirten Zeynep Başkan, “Kandilli Belediyespor’u şampiyonluğundan ötürü kutluyorum, çok güzel bir gece oluyor. Bu geceyi düzenleyen destek verenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Kandilli Belediyespor’a katkı amacı ile gümüş kemençe ve Trabzonspor forması satışa sunuldu. Sanatçı Zeynep Başkan gümüş kemençe ve Trabzonspor formasının satışını sağlarken kulübe de yaklaşık 5 bin TL civarında bir gelir elde edildi. Gece geç saatlere kadar süren eğlence renkli karelerle sona erdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile