Kandira Plajlari Bayram Öncesi Tatilcilerle Doldu

Kandira Plajlari Bayram Öncesi Tatilcilerle Doldu

Kocaeli’nin gözde tatil merkezlerinden olan Kandira’nin plajlari bayram öncesi tatilcilerle dolup tasti.

Kocaeli’nin en önemli turizm merkezlerinin basinda gelen Kandira ilçesindeki plajlar Kurban Bayrami tatili öncesinde tatilcilerle dolup tasti. Sicak havada serinlemek isteyen vatandaslar Karadeniz kiyilarina akin ettim. Tatilcilerin yogunluk olusturdugu Kerpe Plaji havadan görüntülendi.

“Bugün burayi arefe diye, daha sakin olur diye tercih ettik”

Vatandaslarin plajlari daha temiz tutmalarinin gerektiginin altini çizen Beyza Akça isimli vatandas, “Izmit’ten geldik. Ara sira geliyoruz, eve yakin burasi, sabah geliyoruz, aksam dönüyoruz. Ögleden sonra geliyoruz, aksam hava kararinca dönüyoruz. Bugün burayi arefe diye, daha sakin olur diye tercih ettik ama sakin degil. Yaz malum, hava da çok sicak, o yüzden yogun. Daha önceki zamanlara göre daha iyi. Etraf biraz daha temiz olsa, daha bakimli olsa halkimiz böyle yiyip, içip burada pisliklerini birakip gitmezse daha güzel olacak” dedi.



“Stres atmak, serinlemek için geldik”

Serinlemek için Kandira’ya geldigini ifade eden Muttalip Uysal isimli vatandas, “Adapazari Serdivan’dan geliyoruz. Bayram öncesi stres atmak, serinlemek için geldik. Bildigimiz yer, sevdigimiz yer. Güzel oluyor. Kuzenlerimle geldim, gayet güzel, kalabalik. Suyu güzel, plajlar on numara temiz” diye konustu.



“Yakin oldugu için, hem de ortami iyi oldugu için geldik”

Kuzenleri ile birlikte eglenmek amaciyla plaja geldigini belirten Samet Kuyucu isimli vatandas, “Gebze’den kuzenlerimle birlikte eglenmeye geldim. Hem burasi yakin oldugu için, hem de ortami iyi oldugu için geldik. Daha önceden gelmisligim var, zemini güzel, denizi güzel. Suyu iyi oldugu için yogunluk olabiliyor” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile