Kanserder Kansere Karşı Mücadelesini Sürdürüyor

Lösder ve Kanserder Gönüllüleri ve Lösemili çocuklar Atilla Tolga Güneş'in davetlisi Olarak Güneşoğlu Tesislerinde Sabah Kahvaltısında Buluştular.

Kısa Adıyla Lösder olan Lösemi ve Kanser Hastalıkları Sağlık Eğitim Derneği (KANSERDER) Başkanı Nihal Akar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Güneşoğlu Tesislerinde sabah kahvaltısında Dernek olarak hedeflerini anlattı.
Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği'nin (KANSERDER) 2011 hedef ve projelerini anlatarak, kanserle mücadele konusunda neler yapılabileceğini dile getiren Başkan Nihal Akar, Derneklerinin bundan 7 yıl önce kurulduğunu hatırlatarak 432 üyelerinin bulunduğunu ve bunlardan 212'sinin çocuklardan oluştuğunu söyledi. Bu zaman içerisinde hep kanserle mücadele ettiklerini belirten Akar; mücadelelerini bundan sonrada hiç yorulmadan sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti. Akar yoğun çalışmalar sonucunda Avrupa Kanser Hastaları Birliği koalisyonu'na kabul edildiklerini ve bu Koalisyona Türkiye'den kabul edilen birkaç Dernek arasında olduklarını belirtti.
Kahvaltının ardından Lösder ve Kanserder Gönüllüleri ve Lösemili çocuklar Söğütlü İlçesi 3.Organize Sanayide bulunan Güneşoğlu Süt Ürünleri Fabrikasına geçerek fabrikayı gezdiler. İşadamı Muzaffer Güneş ve oğlu Atilla Güneş gezi sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Lösemili çocuklar da Sağlık Bakanlığı'nın kanserde farkındalık oluşturmak için başlattığı " Yeşil Kurdele" kampanyası kapsamında Atilla Tolga Güneş'e yeşil kurdele takarak vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
İşadamı Muzaffer Güneş te ziyaretlerinden dolayı Kanserder Heyetine teşekkür ederek, bu güne kadar kendisinin Derneğe her türlü yardım ve desteği verdiğini bundan sonrada çocuklarının bunu sürdüreceğini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile