Kanseri Yenen Özel Bireye Dogum Günü Sürprizi Açiklamasi Hemsireler Sevincine Ortak Oldu

Kanseri Yenen Özel Bireye Dogum Günü Sürprizi Açiklamasi Hemsireler Sevincine Ortak Oldu

Kastamonu’da gördügü tedavi ile kanseri yenen özel birey Fatih Ülgen için dogum günü partisi düzenlendi. Fatih’i, en mutlu gününde tedavi gördügü hastanedeki hemsireler de yalniz birakmadi.

Kastamonu’da ikamet eden özel birey Fatih Ülgen, Trabzon’a düzenlenen bir gezi sirasinda rahatsizlaninca gittigi hastanede testis kanseri teshisi konuldu. Hemen tedavi sürecine baslanan Fatih Ülgen, Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesinde Onkoloji Bölümünde gördügü tedavi sonrasinda kanseri yendi. Tedavileri ve kontrolleri halen devam eden Fatih Ülgen için dogum günü sürprizi yapildi. 42 yasina giren Fatih Ülgen’e dogum günü sürpriz yapildi. Dogum günü pastasinin üzerine “Bu dünyadaki en büyük sanslarimiz, iyi ki varsiniz hayatimizda, Fatih-Duygu” yazisi yazildi. Yakilan mumlari üfleyen Fatih Ülgen’in ve ailesinin mutlulugunu diger özel bireyler ve aileleri de paylasti. Çesitli etkinliklerle özel bireylerin doyasiya eglendi dogum gününde ayrica Fatih Ülgen’e Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde görevli hemsireler tarafindan kirmizi kravat hediye edildi. Ayrica kanseri yenen Fatih Ülgen’in kardesi, özel birey Duygu Ülgen’in de dogum günü kutlandi.

“Hemsireler olarak Fatih’in her zaman yaninda olduk, bugünde yaninda olmak istedik”

Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesi Onkoloji Bölümü Bashemsiresi Sengül Uysal, “Fatih, Onkoloji Bölümünde testis kanseri tedavisi gördü. Çok sükür kanseri yendi, fakat kontrollerimizi sürdürüyoruz. Bu süreçte biz hemsireler olarak Fatih’e destek olmaya çalistik. Hem ailesi hem de biz hemsireler olarak Fatih’in her zaman yaninda olduk. Bundan sonra da olacagiz insallah. Dogum gününü kutluyor, bizleri de davet ettigi için Fatih’e tesekkür ediyoruz” dedi.



“Özel bireylerimizin en büyük ihtiyaci sevgidir”

Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanisma Dernegi Baskani Huriye Boyraz ise, “Kastamonu’da bizim en özel bireyimiz diyebilecegimiz Fatih ve Duygu’muzdur. Fatih, niyeti çok temiz, çok karakteri düzgün bir evladimizdir. En son Trabzon seyahatinde Fatih’in kanser oldugunu ögrendik. Ama çok agir bir süreç atlatti. Kastamonu’da Onkoloji Servisimiz bizimle bir aile oldu. Hemsire hanimlar bizlere ’o sizin Fatih’iniz degil, artik bizlerin Fatih’i oldu’ dedi.

Kapidan girdigi andan itibaren Fatih’e sevgi ile yaklastilar. Çocuklarimizin, özel bireylerimizin en büyük ihtiyaci sevgidir. Fatih’in ve Duygu’nun tedavi süreçleri tamamlandiktan sonra çok sükür su anda Mutlu Kafe’de dogum günlerini kutluyorlar. Iyi ki varlar, onun için özel bireylerin tek ihtiyaci egitim ve sevgidir. Baska bir çözümü yok, sevgi ile yaklasildiginda asamayacaklari zorluk yok. Bu yüzden Fatih ileri bir derecede kanser tedavisi gördü. Çok sükür, su anda kanseri yendi ve aramizda bulunuyor. Saçlari kesildi, simdi yeniden saçlari çikti. Seyh Sabani Veli Camiinde, Fatih hiçbir namazi kaçirmaz, her vakit namazina gider, adeta oranin sahibi gibi oldu. Türkiye’nin dört bir yanindan dualar edildi, hatimler okundu. Herkesten Allah razi olsun, özel bireylerimizin tek ihtiyaci sevgi ve anlayistir. Onlarin tek ilaci bunlardir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile