Kapatilan Florya Sahilinde Deniz Yesile Büründü

Kapatilan Florya Sahilinde Deniz Yesile Büründü

Istanbul’da kirlilik nedeniyle kapatilan Florya’daki Günes Plaji’nda deniz adeta yesile büründü. Plajin hemen yaninda ise vatandaslarin kirlilige aldiris etmeden özel isletmede suya girdikleri görüldü.

Istanbul’da sicak hava ile birlikte vatandaslar serinlemek için solugu plajlarda aliyor. Florya’da bulunan Günesli Plaji ise yaklasik 1 yildir kanalizasyon suyunun denize karismasi nedeniyle Istanbul Valiligi karari ile kapatilmisti. Hemen yaninda bulunan özel isletme ise açik olmasi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Havadan görüntülenen sahilin yesile büründügü ancak yaninda bulunan isletmedeki vatandaslarin buna aldiris etmeden denize girdikleri görüldü.

Günesli plaji çevresi tel örgülerle kapatilmis bir sekilde girise izin verilmiyor. Tel örgülerin üzerinde asilan uyari tabelalarinda ise “Denize girmek saglik açisindan uygun degildir, su ölçüm degerlerinin uygun olmamasi nedeniyle il yüzme suyu komisyonu tarafindan kapatilmistir” yaziyor. Uyari yazilarina aldiris etmeyen vatandaslar hemen yakindaki özel isletme olan plaja girmeye devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile