KAPEM Kurs Kayitlari Basladi

KAPEM Kurs Kayitlari Basladi

Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde alaninda uzman egitmen kadrosuyla düzenledigi kurslar sayesinde Nevsehirlilere ücretsiz sertifikali imkani sunan Kapadokya Egitim Merkezi’nde (KAPEM) 54. Dönem Kurslari için kayitlar basladi.

Pasa Konagi’nda bulunan KAPEM’de 54. dönem kurslari 3 Temmuz’da baslayacak. Merkezde bu dönemde, Ingilizce A1, Almanca A1, Fransizca A1, Japonca A1, Diksiyon, Sipikerlik ve Sunuculuk, Medya Okuryazarligi, Halkla Iliskiler ve Organizasyon, Bilgisayar Isletmenligi ve Operatörlügü, Robotik Kodlama, Türk Isaret Dili ve Güzel Sanatlara Hazirlik kurslari açilacak. Hafta içi gündüz ve aksam ile hafta sonu açilmasi planlanan kurslara dileyen herkes ücretsiz olarak katilabilecek.

Kontenjanlarla sinirli kurslara katilmak isteyenler, 23 Haziran 2023 tarihine kadar Pasa Konagi’ndaki Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’ne sahsen basvurabilecekleri gibi www.nevsehir.bel.tr adresindeki hizli menü içerisinde bulunan KAPEM Kurs Kayit sekmesinden online olarak kayitlarini yaptirabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile