Kapıkule'de hiçbir değişiklik yok

Kapıkule'de hiçbir değişiklik yok

Saatler süren beklemeden sonra soluğu Nais'te alan tatilciler Kapıkule'de yıllardır hiçbir gelişme yaşanmamasından yakındı.

 

Gece saat 22 . 30 ' da sınır kapısına gelenler , bir gü ; mrü ; k memurunun sınır kapısında işlemleri yapması nedeniyle sabah saat 09 . 00 sıralarında ancak ç ; ıkış yapabildiklerini sö ; yledi .

AVRUPA ' da yaşayan Tü ; rkler , bu yıl yine yenilenmiş olarak hizmet veren Kapıkule ' de perişan olduklarını ifade ederken , ö ; nceki gü ; n akşam saatlerinde Kapıkule ' ye gelenler , yedi sıra 15-20 kilometrelik uzun bir kuyruk oluşturdu . İşlemlerin uzun sü ; rmesini kornalarla protesto edenler , yaklaşık 11 saat sü ; ren bekleme sonrasında ü ; lkeyi terk ettiklerini anlattılar . Kapıkule ' de ç ; ektikleri eziyeti Hü ; rriyet muhabirlerine anlatan tatilciler &ldquo ; Kavurucu sıcak altında dehşet dolu saatler yaşadık&rdquo ; dedi .

BAŞBAKAN ' 8 DAKİKA ' DEMİŞTİ

Sınır kapısının aç ; ılışı sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın &ldquo ; Kapıkule ' deki işlemlerin 8 dakika iç ; inde tamamlanacak&rdquo ; şeklindeki sö ; zlerini de hatırlatan yolcular , tepkilerini şö ; yle dile getirdiler :

&ldquo ; Mü ; kemmel dedikleri kapı bu mu? Yetkililere soruyoruz . Eğer maksatları bizleri Kapıkule ' de bekletip bu sayede Duty Freeshop ' lardan alışveriş yapmamız bekleniyorsa , bu daha bü ; yü ; k ayıp olur . &rdquo ;

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile