Kaplıcaya Yaz Tarifesi

Kaplıcaya Yaz Tarifesi

Yılda ortalama 1 milyona yakın yerli ve yabancı turistin şifalı sularından yararlanmak maksadıyla ziyaret ettiği Kütahya’nın Simav Eynal Kaplıcaları'nda Belediye, konaklama ücretlerinde yaz tarifesi uygulaması başlattı.

Belediye Başkanı Kasım Karahan başkanlığında Mart ayı ikinci oturumunu gerçekleştiren Simav Belediye Meclisi 22 Haziran ile 22 Eylül tarihlerini kapsayan yaz dönemi için Eynal Kaplıcalarındaki apart motellerdeki konaklama ücretlerine 5 ile 10 lira arasında mini zam ayarlaması yaptı.

Yeni fiyat ayarlamasına göre önceleri 75 lira olan apartların fiyatları 80 liraya yükseltilirken 100 lira olan apartların fiyatları günlük 110 lira oldu.

Değişik partilere mensup 15 üyenin oluşturduğu Simav Belediye Meclisi günlüğü 70 liradan kiralanan tek katlı apartların fiyatlarında herhangi bir ayarlamaya gerek duymadı. Bu apartların fiyatları 70 lira olarak kaldı.

Tatil ve şifa ortamının birlikte sunulduğu 900 yatak kapasiteli kaplıcadaki yaz tarifesinin 22 Haziran-22 Eylül tarihlerini kapsadığına vurgu yapan Kaplıca Müdürü Cemil Baybuk, yeraltından 700 metre derinlikten çıkan 162 derecelik şifalı suyun romatizma başta olmak üzere kırık-çıkık, cilt ve deri, ruhen ve bedensel yorgunluklar, nevrit, nevralji, lumbago, kadın hastalıkları gibi tam 14 ayrı hastalığa iyi geldiğini ve kaplıcanın kalitesinin de Sağlık Bakanlığı tarafından tescil edildiğini bildirdi.

Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu Eynal Kaplıcalarının emsallerine göre hem çok daha ucuz hem de kaliteli sağlık hizmeti sunması nedeniyle yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edildiğine vurgu yapan Cemil Baybuk, “Kaplıcamız müşterilerine sunduğu kaliteli sağlık hizmeti nedeniyle yerli ve yabancı turistler tarafından el üstünde tutuluyor. Yılda ortalama 1 milyona yakın turist ağırlıyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile