Kaptığı Virüs Sonucu Bacakları Kesilen Genç Kadın Savcıya İfade Verdi

Kaptığı Virüs Sonucu Bacakları Kesilen Genç Kadın Savcıya İfade Verdi

Geçirdiği burun operasyonu sonucu virüs kapıp bacakları kesilen Sevinç Çelik, savcılığa ifade verdi.

Genç kadın adliyeye belediyenin tahsis ettiği tekerlekli sandalyeyle geldi.
Geçtiğimiz Mayıs ayında Anadolu yakasındaki özel bir hastanede burun ameliyatı olan ve ardından hastaneden kaptığı iddia edilen virüs nedeniyle bacakları kesilen Sevinç Çelik, Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne gelerek savcıya ifade verdi. Genç kadın, adliyeye belediye tarafından tahsis edilen tekerlekli sandalye ile geldi.

“CANIMIZ ÇOK YANDI, BAŞKALARININ Kİ YANMASIN”
Savcıya ifade veren Sevinç Çelik, ifadesinde hastaneden virüs kaptığını söylediğini belirterek, “Sorumluların cezasını çekmesini istiyorum. İnşallah da kazanırız davamızı. Bu süreçte bizim canımız çok yandı. İnşallah başkasının canı yanmaz. İfadem de hastanedeki ameliyat sırasında virüs kaptığımı söyledim” şeklinde konuştu.

“GÖZYAŞLARINI HİÇBİR TAZMİNAT GİDERMEYECEK”
Sevinç Çelik’in avukatı Fulya İnce ise, “Amacımız ceza ve hukuk davasından çıkacak sonuçların sorumlular üzerinde caydırıcı nitelikte olması. Gidenin geri gelmesi mümkün değil. Gözyaşlarını hiçbir tazminat gidermeyecek. En üzüldüğümüz nokta da bu süreçte de vatandaşların hem basının bunların yanımız olması ama sorumlu olarak gösterdiğimiz kişilerin bir üzüntü mesajı bile göndermemiş olması üzüntümüzü bir kat daha arttırdı. Tabi ki sorumluluğu üzerine almadılar. Kesinlikle reddediyorlar. Bizim yaşadığımız sürece baktığımızda bizim yüzde yüz bu hastanede virüs kaptığımız ortada” diye konuştu.

“500 BİN MADDİ, 500 BİN DE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇTIK”
Savcılık dosyasının Adli Tıp’a gönderildiğini vurgulayan İnce, “Adli Tıp’taki sürecin biraz daha ilerlemesi ile beraber umut ediyoruz, Aralık ayında Adli Tıp’tan bir netice gelecek. Bunun da hukuk davasında yargılamaya çok büyük etkisi olacaktır. Şuan 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat davası açtık. Avrupa’daki davalara baktığımız da bu rakamlar aslında hiç de büyük rakamlar değil” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile