Kar Üzerinde Rafting Keyfi

Kar Üzerinde Rafting Keyfi

Erzincan Valisi Selman Yenigün, Yıldırım Akbulut Kayak Tesisleri`nde kar üzerinde rafting keyfi yaşadı.

 

Doğa sporlarının hemen hemen bütün branşlarının yapıldığı Erzincan’da , raftingciler değişik bir aktiviteyi daha gerçekleştirdi . Raftingciler Vali Selman Yenigün ile kar raftingi yaptı . Büyük bir heyecanın yaşandığı kar raftinginde , sporcular ile bota binen Vali Yenigün , oldukça keyif aldığını söyledi .

Erzincan`a 50 kilometre uzaklıkta bulunan Yıldırım Akbulut Kayak Tesisleri`ne gelen raftingciler , yaz aylarında azgın sularda yaptıkları raftingi bu sefer kar üzerinde rafting botu ile kayarak gerçekleştirdi . Raftinciler önce kayak tesislerinin bulunduğu bölgede botlar için yer tespiti yaptı . Vali Selman Yenigün , kask taktıktan sonra bota bindi . Büyük bir heyecanın yaşandığı kar raftinginde , Vali Yenigün ve sporcular zirveden aşağıya hızlı bir şekilde inerken adrenalin dolu dakikalar yaşadı .

Erzincan’da yaz aylarında Karasu Nehri`nde , kışın da kar üzerinde rafting yapıldığını ve ilk kez kar raftingini denediğini söyleyen Vali Selman Yenigün , “Oldukça heyecanlı bir spor . Bizim de ilk denememiz oldu . Heyecan verici . " ifadesini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile