Kara Kahramanmaraş'taki Konteyner Kentin Açılışına Katıldı

Kara Kahramanmaraş'taki Konteyner Kentin Açılışına Katıldı

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kahramanmaraş’ta çadır kentte yaşayan Suriyeliler için inşa edilen 25 bin kişilik konteyner kentin açılışına katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, Başbakan yardımcısı Veysi Kaynak ile eşi, eski Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı M.Mehdi Eker, Aile Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan ve davet üzerine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara Katıldı.

Açılış yapıldıktan sonra Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AK Parti Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M.Mehdi Eker, Aile Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan ve Umudun ve Barışın şehri olan Belediye Başkanı Hasan Kara yeni faaliyete geçen konteyner kenti inceleyerek Kilis’ten gelen Suriyelilerin hazırladığı resim, mozaik, halı, el sanatları ve yemek sergisini gezdiler.

Sergide Kilis Belediyesinin hazırladığı Ana Şehir Kilis reklam filmi büyük ilgi ile izlendi. Kilis’in yapmış olduğu özverili ve fedakar çalışmalar Kahramanmaraş’ta övgüyle karşılandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile