Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Izmir-Aydin Otoyolu'nun 5-7. kilometrelerinde Kizilcapinar-1 viyadügünde yürütülen derz onarim çalismalari nedeniyle ulasim, bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

TEM Otoyolu'nun Kumburgaz-Çatalca kavsaklari 0-6. kilometrelerinde, Ankara istikametinde 22.00-06.00 saatlerinde köprü onarim çalismasi yapilacak. Bu nedenle yolun bir seridi trafige kapatilirken, ulasim diger seritten saglanacak.

Balikesir-Akhisar yolunun 2-3. kilometrelerinde köprü genlesme derzi bakim onarim çalismasi dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Karasu-Sakarya yolunun 52-53. kilometrelerinde (Topça Kavsagi) köprü derzleri yapim çalismalari sebebiyle ulasim yan yollardan gerçeklestiriliyor.

Tasucu-Silifke-Erdemli yolunun 30-34. kilometrelerinde (Büyükeceli ve Yanisli mevkisi arasi) yapim çalismalari nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde ulasima kontrollü izin veriliyor.

Nevsehir-Ürgüp yolunun 10-15. kilometrelerinde yapim çalismasi dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Tokat-Niksar yolunun 33-35. kilometrelerinde yapim çalismalari sebebiyle ulasim kontrollü saglaniyor.

Kizilcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 36-40. kilometrelerinde Imrendi alt geçidi yapim çalismalari nedeniyle her iki yön trafige kapatilarak ulasima servis yollarindan izin veriliyor.

Beysehir-Seydisehir yolunun 13-14. ile 22-26. kilometrelerinde yapim çalismalari dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Iyidere-Rize yolunun 5-6. kilometrelerindeki Sarayköy-1 ve Sarayköy-2 tünellerinin Iyidere-Rize yönünde bulunan güney tüplerinde elektrik sistemi bakim-onarim çalismasi sebebiyle saat 17.00'ye kadar tüneller trafige kapatilacak, ulasim servis yolundan devam edecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile