Karabük Basininin Aci Günü

Karabük'ten yayin yapan Bizim Radyo Televizyonunda (BRTV) teknik müdürü olarak görev yapan Turgut Olcay Ulusoy 35 yasinda vefat etti.

Bir süredir Ankara Gülhane Egitim ve Arastirma Hastanesinde tedavi gören evli ve bir çocuk babasi Ulusoy, yasam savasini kaybetti.

Yakinlari tarafindan hastaneden alinan Ulusoy'un cenazesi, görev yaptigi BRTV'nin önüne getirildi.

Burada düzenlenen törende konusan BRTV Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Çetinkaya, mesai arkadaslarini kaybetmekten duydugu üzüntüyü dile getirdi.

Dua edilmesinin ardindan Fevzi Çakmak Camisi'ne getirilen Ulusoy'un cenazesi, kilinan namazin ardindan Zobran köyü aile mezarliginda topraga verildi.

Cenaze törenine, Ulusoy'un yakinlarinin yani sira Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Günes, Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, Karabük Gazeteciler ve Iletisim Dernegi Baskani ve Küresel Gazeteciler Konseyi Karabük Temsilcisi Serap Karaoglu, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Baskani Metin Kaya, Karabük Iletisimciler Dernegi Baskani Ilhan Alpboga, daire müdürleri, siyasi parti, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile