Karabük'e 1004 Kisilik Yüksekögretim Yurdu

AK Parti Karabük Il Baskani Ismail Altinöz, kentte TOKI tarafindan yapilan 1004 kisilik yurt binasinin Gençlik ve Spor Bakanligina bagli Kredi Yurtlar Kurumuna devredilecegini ve üniversite yurdu olarak kullanilacagini bildirdi.

Altinöz, yurt binasinda düzenledigi basin toplantisinda, yurt binasinin Çevre ve Sehircilik Bakanligindan Gençlik ve Spor Bakanligina devri ile ilgili islemlere baslandigini söyledi.

Her zaman Karabük için en güzel hizmetleri en etkili sekilde almaya gayret ettiklerini belirten Altinöz, "Sehrimizin sadece bir kesiminin degil tüm bölgelerinin esit sekilde kalkinmasini ve gelismesini arzuluyoruz. Bu dogrultuda Karabük Belediyesinden TOKI'ye devrolan 1004 kisilik yurt binasi Gençlik ve Spor Bakanligimiz tarafindan alinarak Kredi ve Yurtlar Kurumunun kullanimina tahsis olunacaktir. Binamiz yurt binasi olmasinin yani sira alt katlari da Gençlik Merkezi olarak projelendirilip, hem ögrencilerimizin hem de hemsehrilerimizin kullanimina sunulacaktir. Karabük'te hiçbir yatirim heba olmaz, devletimizin parasi, çalismasi bosa gitmez. Karabük'ümüze ve Soguksu bölgemize hayirli ve ugurlu olsun." diye konustu.

Altinöz, desteklerinden dolayi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu'na, Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum'a, Gençlik Spor Bakan Yardimcilari Halis Yunus Ersöz ve Sinan Aksu'ya, TOKI yöneticilerine, Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Günes'e tesekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile