Karabük'te '15 Temmuz' Konulu Fotograf Ve Resim Sergisi Açildi

Karabük'te '15 Temmuz' Konulu Fotograf Ve Resim Sergisi Açildi

Karabük’te hain darbe girisiminin 8. yildönümü nedeniyle "15 Temmuz" konulu fotograf ve resim sergisi açildi.

Karabük Valiligi tarafindan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde ‘15 Temmuz’ konulu fotograf ve resim sergisi düzenlendi.

Serginin açilisinda konusan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, hain darbe girisimini unutmamak ve unutturmamak için bir resim sergisi düzenlendigini belirtti.

“O gün nasil ki caniyla, kaniyla tanklarin önünde, uçaklarin altinda canini feda eden sehitlerimiz oldugu gibi bundan sonra da bu milleti, bu devleti ve bu bayragi savunmaya devam edecegiz” diyen Yavuz, “Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Çanakkale’den Sakarya’ya, Sakarya’dan 15 Temmuz’a kadar sehadet serbeti içen bütün sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onlari minnetle, saygiyla aniyorum. Ebediyete intikal etmis gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum, aramizda olan gazilerimize saglik, sihhat ve uzun ömürler diliyorum. Allah bir daha bu ülkeye ve bu millete 15 Temmuz gibi hain girisimleri yasatmasin. Zaten milletimiz de kararlilikla bu tür hain girisimlerin karsisinda kararlilikla duracaktir” dedi.

Konusmanin ardindan ay yildiz seklinde hazirlanan serginin açilisi protokol üyeleri tarafindan yapildi. Ajanslara ait 15 Temmuz aksamini anlatan fotograf sergisinin gezilmesi ile program sona erdi.

Serginin açilis törenine Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Belediye Baskani Özkan Çetinkaya, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Ismail Gökcek, Il Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, kurum müdürleri ve vatandaslar katildi.

Ihlas Haber Ajansi muhabirleri tarafindan çekilen resimlerin de yer aldigi sergi, hafta boyunca alisveris merkezinde ziyarete açik olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile