Karabük'te AK Parti Milletvekili Adaylari Tanitildi

AK Parti Karabük Il Baskanligi, 28. Dönem milletvekili adaylarini düzenledigi iftar programiyla tanitti.

Dügün salonunda düzenlenen programa AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Günes, Il Baskani Ferhat Salt, milletvekili adaylari Av. Cem Sahin, Ali Keskinkiliç, Hüseyin Gündogdu ve partililer katildi.

Il Baskani Ferhat Salt, 14 Mayis aksami Karabük’ten 3 milletvekilini meclise göndereceklerini belirtti.

Milletvekili Adayi Cem Sahin, "2002 yilindan beri partimiz kuruldugu andan beri birçok ilçe baskanimiz burada vazife yapti. Milletvekillerimiz burada vazife yaptilar. Tas üstüne tas koydular. Karabük’e hizmet ettiler. Bizler de Karabük’ün öz evlatlari olarak ata yurdumuza, ana yurdumuza hizmet etmek anlaminda noktasinda namzet gösterilen insanlariz. Bunun serefini, bunun onurunu iliklerimize kadar yasiyoruz" dedi.

"2002 yilindan beri Karabük halkinin verdigi destegi göz önüne alalim" diyen Sahin, "Bunu çok net görebiliriz. Ayriyeten yani sunu da ifade etmeden geçemeyecegim. Geçen bir yerde bunu duydum. Çok üzüldüm açikçasi. Diger milletvekili adaylarimiz da bizim hemsehrilerimizdir. Onlar da Karabüklülerdir. Onlara da basarilar diliyoruz ama yani sunu açikça ifade edecegim. Karabük hiçbir zaman sahipsiz olmaz. Karabük’ün her zaman bir sahibi vardi. O da Recep Tayyip Erdogan’di. Karabük’ün her noktasinda Recep Tayyip Erdogan’in imzasini ve onun yol arkadaslarinin imzasini görmek mümkündür" ifadelerini kullandi.

Sahin, 14 Mayis tarihinde yapilacak seçimlerin Türkiye’ye hayirlar getirmesini temenni etti.

Keskinkiliç ve Gündogdu da 14 Mayis seçimleri için katilimcilardan destek istedi. Konusmalarin ardindan program sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile