Karabük'te Büfe Önünde Silahla Ates Açilmasi Olayinda Yeni Görüntüler Ortaya Çikti

Karabük'te Büfe Önünde Silahla Ates Açilmasi Olayinda Yeni Görüntüler Ortaya Çikti

Karabük’te iddiaya göre sans oyunu oyunlarinda 50 bin TL kaybeden sahsin tabanca ile ates açarak kaçtigi olayin yeni görüntüleri ortaya çikti.

Edinilen bilgiye göre, Kemal Günes Caddesi üzerinde sans oyunlari hizmeti veren büfede Musa D. (38), iddiaya göre sabah saatlerinden itibaren sans oyunu oyunlarinda 50 bin TL kaybetmisti. Para kaybetmeyi hazmedemeyen sahis, büfe önünde belinden çikarttigi tabanca ile ates açarak kaçmisti. Büfe isletmecisi Mustafa Orhan ile cadde üzerindeki bir polis ile vatandaslarin pesinden kostugu sahis, olay yerinin yakinindaki alisveris merkezinde kiskivrak yakalanmisti. Büfe isletmecisi ve esi ile vatandaslarin büyük panik yasandigi olayda is yerine 3 kursun isabet ederken, silahi ile birlikte gözaltina alinan sahis Karabük Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne getirilerek gözaltina alinmisti. Oynadigi sans oyunlarinda yaklasik 50 bin TL kaybeden sahsin ates açtigi o anlar ise bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Silahli saldirinin yasandigi yerin hemen yakinindaki bir kafede oturanlarin panik anlari da güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, silahli saldirinin yasanmasinin ardindan kafeterya önünde oturan müsterilerin ayaga kalktigi ve olayi anlamaya çalistigi, saldirganin kendilerine dogru kostugunu gören müsterilerin panikle is yerine kaçismaya basladigi yer aldi.

Polis ekiplerince gözaltina alinan Musa D.’nin emniyette verdigi ifadede bahis oyunlari bagimlisi oldugunu ve sabah saatlerinden itibaren oynadigi oyunlarda 50 bin TL kaybettigini, bir anlik öfkeyle belindeki tabanca ile ates açtigini ve yasananlardan dolayi pisman oldugunu söyledigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile