Karabük'te Metin Türker Mezari Basinda Anildi

Hak-Is Genel Sekreterligi, Özçelik-Is Sendikasi Genel Baskanligi ve Kardemir Karabükspor Baskanligi yapan Metin Türker, ölümünün 24. yilinda mezari basinda anildi.

Geçirdigi rahatsizlik sonucu 6 Aralik 1997'de yasamini yitiren Türker için Öglebeli Mahallesi'ndeki anit mezarinin basinda anma töreni düzenlendi.

Kur'an-i Kerim ve dualarin okundugu törende, Vali Fuat Gürel, Belediye Baskani Rafet Vergili, Özçelik-Is Sendikasi Genel Baskani Yunus Degirmenci, Karabük Demir ve Çelik Fabrikalari (KARDEMIR) isçileri ve sendika üyeleri ile aile yakinlari, Türker'in mezarina karanfil birakti.

Degirmenci, yaptigi konusmada, Türker'in kendilerine emanet ettigi Hak-Is ve Özçelik-Is Sendikasinin, Türkiye'nin en büyük konfederasyonu ve sendikasi olmasi yolunda çalismaya devam ettiklerini söyledi.

Gelecek nesillerin Metin Türker'i unutmamasi için Hak-Is Sendikasindaki bir egitim salonuna Türker'in ismini verdiklerini belirten Degirmenci, "Her gittigimiz yerde onun tecrübesinden faydalanarak yolumuza devam ediyoruz." dedi.

Törenin ardindan Özçelik-Is Sendikasi Karabük Subesince kentteki bir alisveris merkezinde Türker adina fotograf sergisi açildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile